Miere polifloră

Mierea poliflora de câmpie rezulta din nectarul florilor mai multor plante care infloresc în aceeași perioada a anului(rapiță, salcâm, pomi fructiferi și alte flori).
Mergi la produse

Miere de tei

Mierea de tei este una din cele mai bune și mai apreciate sortimente de miere, conținutul sau fiind bogata în vitamine (în special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori și o cantitate însemnată de mana (cu toate proprietățile acesteia), etc.
Mergi la produse

Miere de salcâm

Mierea de salcam este transparenta, in general, insa depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel, poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis. Mierea de salcam are un gust placut, dulce, cu un miros specific, este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata.

Mergi la produse

Miere de rapiță

Mierea de rapita  are o culoare galben pal, o textura cremoasa, cu un miros specific. Aceasta miere abunda in glucoza, ceea ce face sa se cristalizeze rapid, in cateva zile dupa ce a fost extrasa.

Mergi la produse

Marturii dulci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pulvinar quis enim sit amet fermentum. Donec mattis nisi aliquam tellus.
Mergi la produse